Boek in de maak!

Wat valt er nu te vertellen over een vlindertje? Nou genoeg!

Is tie zo bijzonder? Jazeker!

Het hele verhaal bevat 272 pagina’s met foto’s en teksten over de geschiedenis, foto’s en uitleg over de processen, interviews met de verantwoordelijken voor het beheer en vele ervaringen van de ‘vrijwilligers’ onze veldwerkers. Hoe beleven zij al die aandacht en waarom doen ze dit? Wat heb ikzelf in al die jaren in het veld ontdekt? Beleef het mee door het aanschouwen van veelal unieke momenten die zijn vastgelegd op de plaat.

Hieronder een impressie van het boek:

P.s. de mooiste plaatjes met unieke foto’s staan natuurlijk uitvoerig in het boek 🙂 Ook de gebieden zijn uitvoerig beschreven ondersteund met historische kaarten.

Informatie over de voortgang kunt u via de blog volgen. De presentatie van het boek vindt plaats op de landelijke vlinderdag in maart 2021 (digitaal) en per 1 mei wordt het boek uitgegeven. Prijs 27,50 euro

Bij elk besteld exemplaar ligt er een cadeau voor u klaar: ‘Natuurbeleving’ een prachtig geschreven boek over de unieke ervaringen met vogels in Noordwest Overijssel van Dick Woets ter waarde van 19,95 euro.